Careers
Locations
PHD Media Sweden > News > PHD Sweden fokuserar på kultur för att behålla talanger
August 22 2022

PHD Sweden fokuserar på kultur för att behålla talanger

News

Varje år gör PHD globalt undersökningar bland sina 5 500 anställda, för att förstå hur de upplever företaget och dess kultur. Denna typ av undersökning är ännu viktigare nu efter (den värsta) delen av pandemin, eftersom hybridmodellen som arbetssätt både gett oss frihet, men även utmaningar att jobba på.

 

Med hjälp av Glint, ett företag som Microsoft förvärvat från LinkedIn, får chefer en bild av medarbetarnas engagemang, kompetens och kan ge rekommendationer på förändring baserat på den informationen. PHD frågade bland annat hur deras anställda upplever företagets bemötande, engagemang och kultur. I vår bransch är talanger  värdefulla och begränsade, är det nyckeln till ett företags framgång, att kunna växa samtidigt som man håller de anställda engagerade och motiverade.

 

PHD har målmedvetet prioriterat att bygga en stark kultur de senaste åren och det har resulterat i att vi både lyckas behålla och utveckla våra talanger samtidigt som omsättningen har ökat avsevärt.

“Vikten av att fokusera på en sund företagskultur är ingen hemlighet; alla vet detta, men att omsätta teorin i praktiken är inte alltid helt enkelt. Det finns inga snabba lösningar för att bygga en positiv kultur, men med uthållighet, hårt arbete och en inställning om att vi skapar kulturen tillsammans varje dag, så uppnådde vi detta! säger Alexandra Nyholm COO på PHD Sweden.

 

Vi är glada att 91% av våra medarbetare tycker att vi har en stark kultur, trots att endast två av fem arbetsdagar spenderas på kontoret. För oss har kombinationen av ett stort fokus på internrekrytering, sociala aktiviteter, individuella utvecklingsplaner och månatliga samtal för att följa upp måluppfyllelse varit en lyckad strategi. Framförallt handlar det så klart om att rekrytera rätt personer med rätt inställning. Vi är väldigt stolta över vårt team. säger Daniel Källberg, VD på PHD Sweden

Related news

More news
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick
Cookie Settings