Careers
Locations
PHD Media Finland > News > Viomba mittaa ja optimoi verkkomarkkinointisi uudelle tasolle
May 7 2019

Viomba mittaa ja optimoi verkkomarkkinointisi uudelle tasolle

Data ja analytiikka Marketing Technology PHD in the Press Uutiset

Mittaa ja optimoi verkkomarkkinointisi uudelle tasolle yhdistämällä automaattisesti katse- ja ostodata as a service. Suomalainen ¬Viomba tuo katsedatan ¬mainostajien avuksi, lupaavin tuloksin. Nyt yksinoikeudella ainoastaan ToinenPHD:n kautta!

Viomba ad tech-ratkaisu automatisoi verkkomainonnan huomioarvomittauksen ja optimointidatan tuotannon. Mikä? Suomalainen innovaatio, ad tech-ratkaisu, joka automaattisesti yhdistää 24/7 katseenseurannan ja ostojärjestelmädatan.

Mistä? Satojen mainosnäyttöjen päivittäinen katsedata kerätään 100 suomalaiselta panelistilta – aidoista verkkomedioista.

Miten? Mittaa ja analysoi automaattisesti, miten ihmiset välittömästi huomaavat verkkomainontasi; missä, milloin, mitkä mainosmuodot ja luovat jne.

Miksi? Viomba tarjoaa analyysia kilpailijavertailuun jne. myös kattavaa huomioarvopohjaista raakadataa suuresta osasta Suomen markkinoilla toteutetuista online kampanjoista.

Kysy lisää:
Severi Tiensuu severi.tiensuu@toinenphd.com

Lue lisää suurimmista alan julkaisuista:

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/ihmissilma-paljastaa-mainosten-iskukyvyn-heti-suomalaisfirman-pilotti-kiinnostaa-mainostajia-myos-maailmalla/d2e161af-7d07-37c2-b480-79030673976e

https://www.marmai.fi/uutiset/mainonnassa-ensikaden-huomion-herattaminen-on-kaiken-ydin-suomalaisyritys-viomba-valjastaa-ihmissilman-tuottaman-datan-mainostajien-kayttoon-6748284

Related news

More news
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick
Cookie Settings