“Just as electricity transformed almost everything 100 years ago, today I actually have a hard time thinking of an industry that I don’t think AI will transform in the next several years.” (Andrew Ng)

Keskustelu tekoälyn ja koneoppimisen tiimoilta lankeaa usein synkkään maailmanloppua syleilevään sävyyn – milloin tuhannet jäävät ilman työpaikkaa tai ääritapauksissa koneet orjuuttavat koko ihmiskunnan. Hype ja hubris käyvät kovilla kierroksilla kun oppineet yrittävät ennustaa tulevaa.

Markkinointikollektiivin AI tapahtumassa Me ToinenPHD:ssa, OP, Palmu ja Kesko puhuvat tekoälystä ja tekoälypohjaisista ratkaisuista hieman toivekkaammin ja ennen kaikkea keskitytään nykyhetkeen ja käytännön esimerkkeihin siitä mitä tekoälyratkaisut jo nyt markkinoinnissa mahdollistavat.

Tapahtuma vastaa mm. näihin kysymyksiin:

Miten tekoälyä voi hyödyntää vaikka heti markkinoinnissa?

Miten varmistetaan eksponentiaalisesti kasvavan datan aikakautena, että yrityksen toiminta ponnistaa eettiseltä pohjalta?

Mikä on tekoälyratkaisujen käytön tilanne Suomalaisessa markkinoinnissa tänään?

 

Tätä et halua missata: Keräsimme MarkkinointiKollektiivin kanssa  alan huiput kertomaan omia näkemyksiään tekoälystä ja sen hyödyntämisestä vuonna 2018.

 

Ohjelma:

klo 14.30 ovet aukeaa & verkostoitumista

klo 15.00 ohjelma alkaa

  • Tekoäly ja vastuullisuus / Meeri Haataja, Finanssiäly-ohjelman johtaja (OP)
  • AI ja asiakaskokemuksen vallankumous / Jussi Olkkonen, Service Designer (Palmu)
  • CASE: Kesko / Outi Nylund, Director, K-Plussa and Data-driven marketing (Kesko)
  • Tekoälyratkaisujen hyödyntäminen Suomalaisessa markkinoinnissa: Tilanne nyt ja käytännön esimerkkejä toimivista ratkaisuista / Jussi Piri, toimitusjohtaja (ToinenPHD)
  • Paneelikeskustelu: “Tekoäly vuonna 2018”

n. klo 16.30 ohjelma päättyy ja verkostoitumistilaisuus alkaa. Tarjolla purtavaa ja virvokkeita.

klo 17.30 tilaisuus päättyy.

Ohjelma ja aikataulu saattavat muuttua vielä ennen tapahtumaa.

 

Voit ilmoittautua tapahtumaan täältä.