Aalto Yliopisto aloittaa uuden opintokokonaisuuden markkinoinnin analytiikan alueella.

Hienoa nähdä, että joskus kritisoimanikin yliopistomaailma auttaa Suomen liike-elämää kouluttamalla asiantuntijoita, joille markkinoinnin analytisointi ei tunnu etäiseltä mystiikalta, vaan yhtä yksinkertaiselta asialta kuin muidenkin liiketoiminta-alueiden analysointi. Tämän tyylistä opintokokonaisuutta on kaivattu tähän maahan jo pitkään!

Hienoa on myös se, että me olemme päässeet työstämään kurssikokonaisuutta läheisesti Aalto Yliopiston kanssa Annalect -yksikkömme asiantuntijoiden voimin.

Käytyjen keskustelujen ja yhteisen määrittelytyön lisäksi olemme mm. tuottaneet kurssin opiskelijoille ‘datasettejä’ sekä käytännönläheisiä harjoituksia alueista, joita markkinoinnin analyytikot päivittäisessä arjessaan meilläkin ratkovat. Tämä on osa jatkuvaa tavoitettamme lisätä markkinoinnin osaamista Suomessa.

Uuden markkinoinnin analytiikan kurssin tavoitteena on tarjota opiskelijoille käytännön näkemystä ja kokemusta datajohdetusta markkinoinnista ja markkinoinnin analytiikasta. Ensimmäiseen kurssiin osallistuu jo lähes 100 opiskelijaa – ennen näkemätön osallistujaryntäys analytiikan alueen uudelle kurssille. Odotammekin innolla opiskelijoiden kokemuksia kurssista sen aikana, ja sen jälkeen.

Kiitoksia myös kurssin vetäjälle Jukka Luomalle erinomaisesta ja modernista lähestymisestä yhteistyöhön! Täältä voit lukea myös mitä Jukalla itsellään oli sanottavana kurssista.

-Jussi Piri / Toimitusjohtaja, ToinenPHD

 

Haluatko nostaa oman yrityksesi henkilöstön osaamista modernista ja datajohdetusta markkinoinnista? Ota yhteyttä ja räätälöimme sinulle sopivan kokonaisuuden.