Heidi Husso, ToinenPHD

Mediatoimisto ToinenPHDn uusi toimitusjohtaja on yhtiön nykyinen operatiivinen johtaja ja varatoimitusjohtaja Heidi Husso. Hän saa vetovastuun Jussi Piriltä, joka siirtyy mainostoimisto Wörksiin.

”Jussi teki mahtavaa työtä etenkin eri yksiköidemme integroinnin saralla. Hänen johdollaan yhdistimme tiedolla johtamiseen keskittyneen data-, analytiikka- ja asiakasymmärrysyksikön saumattomaksi osaksi Suomen johtavaa mediatoimisto-osaamista. Tästä on hyvä jatkaa liiketoiminnan kehittämistä ja kasvattamista”, kiittelee Husso edeltäjäänsä ja lupaa jatkaa aktiivisten rekrytointien tiellä. Haussa on senior-tason strategisen markkinoinnin osaajia. Toinen työllistää tällä hetkellä 105 markkinoinnin ammattilaista.

Husson mukaan markkinoinnissa on jo käynnistynyt uusi aikakausi, jonka keskiössä on asiakaskokemuksen kokonaisvaltainen kehittäminen ja datan hyödyntäminen siinä. ”Asiakaskokemus on nyt liiketoiminnan kehittämisen kova ydin. Enää ei riitä, että brändi näyttää hyvältä, sen takana olevan yrityksen täytyy olla hyvä kaikissa kohtaamisissa. Meidän tehtävänä on auttaa yrityksiä tuossa työssä”, sanoo Husso.

Husson mukaan nykyaikaisella mediatoimistolla on kaksi keskeistä strategista roolia. Ensimmäinen niistä on ihmisen kontaktointi oikea-aikaisesti ja sopivissa välineissä. Toinen liittyy tiedon hankintaan ja sen tulkitsemiseen: ”Asiakaskokemuksesta on rakennettavissa valtava kilpailuetu. Sen synnyttäminen vastaavasti edellyttää datan ja tutkimustiedon syvää ja nopeaa ymmärtämistä. Sitä kautta saatava näkemys auttaa suuntaamaan tekemisen fokuksen sinne, mistä on saatavissa korkein hyöty, toteaa Husso.

Husson mukaan asiakaskokemuksen tärkeyden ymmärtäminen on jo johtanut siihen, että markkinointiyksiköiden rooli yritysten sisällä on entistäkin keskeisempi. Juuri markkinointi on se taho, joka seuraa markkinailmiöitä, trendejä, kilpailutilannetta ja asiakkaiden käyttäytymistä erityisen tarkasti. Tuolla tiedolla voi paitsi kaupallistaa yhä parempia tuotteita, kehittää myös muun muassa palveluautomaatiota.

Toinen on osa mediatoimistokonserni Omnicom Media Groupia. Yhtymän toimitusjohtaja Teemu Neiglick on nimityksestä innoissaan: ”Heidi on maamme johtavia strategisen markkinoinnin osaajia ja hänellä on pitkä kokemus media- ja mainostoimistoista. Mikä tärkeintä, hän tuntee hyvin Toisen asiakkaat, työntekijät ja Toisenlaisen yrityskulttuurimme”, iloitsee Neiglick. Ennen Toiseen tuloaan Husso työskenteli N2:lla, jossa hän vastasi digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä. Mediatoimisto Dagmarissa hän veti kahta eri liiketoimintayksikköä.

Heidi Husso aloittaa vahvassa kasvussa olevan mediatoimiston vetäjänä 16.8. alkaen. Yhtiö myyntikate kasvoi viime vuonna 14,7 % ollen 13,2 miljoonaa euroa. Toisen suurimpia asiakkaita ovat OP, Cloetta, TallinkSilja, VW ja Sanoma.
Lisätiedot:

Heidi Husso, toimitusjohtaja, ToinenPHD, 0440580201, heidi.husso@toinenphd.com

Teemu Neiglick, toimitusjohtaja, Omnicom Media Group Finland, 0443383592, teemu.neiglick@omnicommediagroup.com